MENÜ

'Ever Banega transferi bitti!'

Gazetemiz editörü Yakup Çınar son zamanlarda Galatasaray'ın transfer gündeminde zirvede yer alan isimlerden biri Ever Banega için 'Bu transfer benim gözümde bitti' ifadelerini kullandı

Gazetemiz editörü Yakup Çınar 'Şöyle söyleleyim dün sosyal medyada bir tane ortaya çıktı. Galatasaray’ın Banega'yla görüşmek için Sevilla’dan izin istediği yönünde. Ben kulüp kaynaklarına sordum bu belgeyi açıkçası belgenin sahte olduğunu söylediler. Bu arada Banega haberini ilk fanatik gazetesinden öğrendi Galatasaray taraftarları ilk biz yazmıştık.

Haberin Devamı

Şöyle söyleyeyim, kulüp kaynaklarına baktığımız zaman transfere bitti gözüyle bakılıyor. Zaten oyuncuyla anlaşma sağlandı. Oyuncunun Sevilla ile bir yıl daha sözleşmesi var Vedat Muriç örneği gibi. Kulüp oyuncuya teklif yapıyor ama bu yıl mesela 3 milyon Euro kazanıyor ama yaptığı teklif 2 milyon Euro civarında.

Boca Juniors, ülkesinden bir takım, dünyanın en önemli kulüplerinden bir tanesi ama 2 milyon Euroluk teklif yapıyorlar. Teklif 2 milyon Euro olunca Galatasaray’ın yaptığı teklif 3 milyon Euro 3.2 milyon Euro hatta bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro’ya kadar çıkıyor. Çok önemli bir futbocu. İspanyada kendi bölgesinde Luka Modric’den sonra en iyi en potansiyelli oyunculardan bir tanesi. Galatasarayda Şampiyonlar Liginde inanılmaz katkılar sağalayacaktır.

Haberin Devamı

Galatasaray cephesi bu transferle alakalı görüşmelerini sürdürüyor dediğim gibi oyuncu tarafı tamam ama taraftar diyecek ki Sevilla sportif direktörü MJonchi açıklama yapıyor ‘’oyuncuyu vermeyi düşünmüyoruz elimizde tutmayız düşünüyoruz ‘’ Olaya biraz Vedat Muriç olayı gibi baksınlar. Ama ben Banega transferinin Vedat Muriçten daha kolay olqacağını düşünüyorum çünkü oyuncu kesinlikle Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıyor. Şampiyonlar Liginde oynuyor Galatasaray. Sevilla geçen sezon istediği yerde tamamlayamamıştı sadece Uefa Avrupa ligine gidiyorlar o yüzden Banega transferine ben bitti gözüyle bakıyorum.' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ