MENÜ

Ücretsiz kurslar ve dergiler | Evden kişisel gelişim!

Evde nasıl kaliteli vakit geçirebiliriz? Tüm yaşamı etkisi altına alan yeni tip corona virüs (COVID-19)'e karşı tedbir amaçlı evde durduğumuz süreçte kişisel gelişimimizi nasıl ilerletebiliriz? Ülkemizde ve dünyada birçok platform, geçirdiğimiz bu zor günlerde kurslarını ve dergilerini ücretsiz olarak kullanıcıların erişimine açtı. Peki bu kurslar hangileri? Bu platformlara nasıl ulaşabiliriz? Tüm detaylar haberimizde!

Corona virüs tehdidine karşı tedbir amaçlı 'Evde Kal' çağrısına uyduğumuz bu dönemde evde nasıl kaliteli vakit geçirebiliriz? Evde yapılabilecek aktivitelere kişisel gelişimimizi sağlayamı da ekleyebilir miyiz? Elbette! Ülkemizde ve dünyada birçok platform, bu zor günleri kaliteli değerlendirebilmek adına kurslarını ve dijital içeriklerini ücretsiz olarak kullanıcıların erişimine sunuyor. İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

TUBİTAK

TÜBİTAK, öğrencilere ve okurlarına araştırma yapma, soru sorma, merak etme ve okuma isteği uyandırmak için yayınlarını ücretsiz olarak sunuyor. Peki hangi dergilere ücretsiz olarak erişebilirsiniz? Bilim ve Teknik Dergisinin 1967, Bilim Çocuk Dergisinin 1998 ve MeraklI Minik Dergisi 2007’den bugüne oluşan arşivlerini ve güncel sayılarını PDF formatında okuyabilirsiniz.

TÜBİTAK DERGİLERİNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ!

UDEMY

Evde kaldığımız bu dönemde yabancı dil öğrenebilir miyiz ?Pek çok alanda kullanıcılara kurs imkanı tanıyarak, kişisel gelişimi destekleyen bir platform olarak bilinen Udemy ile bu çok kolay. Udemy, Fransızca, İspanyolca, İngilizce, Japonca, Arapça, Portekizce ve Rusça kurslarını ücretsiz olarak erişime açtı.

Haberin Devamı

FRANSIZCA İÇİN TIKLAYIN

İSPANYOLCA İÇİN TIKLAYIN

İNGİLİZCE İÇİN TIKLAYIN

JAPONCA İÇİN TIKLAYIN

ARAPÇA İÇİN TIKLAYIN

PORTEKİZCE İÇİN TIKLAYIN

RUSÇA İÇİN TIKLAYIN

CLASS CENTRAL

Bu süreçte Harvard, Columbia gibi üniversitelerin derslerine ücretsiz bir şekilde katılabileceğinizi biliyor muydunuz? Class Central sayesinde bu mumkün. Bu derslerin linklerinide haberimizde bulabilirsiniz. Bu derslerde bilgisayar bilimi, veri bilimi, programlama, beşeri bilimler, işletme, sanat ve tasarım, bilim, sosyal bilimler, mühendislik, matematik, eğitim ve öğretmenlik, kişisel gelişim gibi alanlarda kendinizi geliştirebilirsiniz.

DERSLERİN LİNKİ İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

SOCRATES DERGİ

Düşünen Spor Dergisi Socrates, dijital platformunu 1 ay boyunca herkesin kullanımına ücretsiz olarak tanımladı. Aşağıdaki linkten Socrates Dergi'ye ulaşabilir, dergiyi sepete ekledikten sonra sepette ''SOCRATESYANINDA'' kodunu girerek bu hizmetten ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz.

SOCRATES DERGİ LİNKİ İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ