MENÜ

#EvdeKalMuzikleKal Ferhat Göçer evinde verdiği konserle moral oldu

Demirören Medya’nın ‘evde kal’ çağrısını daha geniş kitlelere ulaştırmak için yaptığı ev konserlerinin ilk konuğu Ferhat Göçer oldu.

#EvdeKalMuzikleKal Ferhat Göçer evinde verdiği konserle moral oldu

Bir hekim olarak corona virüs hakkında konuşan Ferhat Göçer en sevilen şarkılarını gitarıyla seslendirdi. Göçer’i 3 farklı kanaldan 100 bin kişi izledi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin Corona virüs (Covid-19) salgınını önleme mücadelesine katkıda bulunmak amacıyla Demirören Medya’nın başlattığı ‘#EvdeKalMuzikleKal’ projesinin konuğu Ferhat Göçer oldu. Ferhat Göçer kendisi gibi evinde olan 100 bin sosyal medya kullanıcısı ile Twitter, Instagram, Facebook ve Youtube kanallarında yaptığı canlı yayınlarla buluştu.

Yıllarım Gitti, Cennet gibi şarkılarını seslendiren Ferhat Göçer, evde kalmanın gerektiği bu süreci dünyanın daha iyi bir yer olması için durup düşünülmesi gereken bir zaman olduğuna dikkati çekti. Göçer, “Corona virüs aslında bir salgın değil aynı zamanda insanlık sınavıdır. Ülkeler aynı sorunun çözümü için çalışıyor” dedi.

Ferhat Göçer, meslektaşı olan sağlık çalışanlarını ve zorunlu olarak çalışan personelleri de unutmadı. Göçer, “Bütün zorunlu çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZ