MENÜ

Evde yapılabilecek selülit giderici alternatif 3 egzersiz!

Evde spor yapmak için motivasyonumu nasıl sağlarım? Karantina günlerinde fit olunabilir mi? Bacak ve kalça bölgesindeki selülit görünümünü nasıl yok ederim? Corona virüs salgını spor yapmamıza engel mi? Elbette hayır. Spor salonları kapalı ancak evde kendi vücut ağırlığımızı kullanarak antrenman yapmak mümkün. Haberimizde yer alan egzersizleri antrenman programınıza ekleyebilir, seviyenize göre 3-5 set 10-12 tekrar şeklinde uygulayabilirsiniz...

Bacak ve kalça bölgesindeki selülitlerimi evde yok edebilir miyim? Evde spor yapmanın püf noktaları nelerdir? Spor sadece spor salonunda mı yapılır? Corona virüs salgını sebebiyle evde geçirdiğimiz karantina günlerinde bu tarz sorular aklımızı kurcalayabiliyor. Bizler de sizler için evde rahatlıkla uygulayabileceğiniz, yok etmek istediğiniz selülit görünümü için etkili birkaç hareketi derledik. Eğer hazırsak başlayalım!

Haberin Devamı

NASIL UYGULANMALI?

Spor yapmak ve fit kalmak için sadece spor salonu olması gerekmiyor. Salgın sebebiyle evde durduğumuz bu karantina günlerinde sadece kendi vücut ağırlığımızı ve motivasyonumuzu kullanarak bacak ve kalça kısmındaki selülit görünümünü yok edebilmek mümkün. Ancak kendi motivasyonunuzdan ve gücünüzden haberdar olan yalnızca sizlersiniz. Buna göre bu hareketleri 3-5 set 10-15 tekrar şeklinde antrenman programınıza ekleyebilirsiniz. Unutmayın ki sadece spor yapmak yetmez. Bol su tüketmeli ve düzenli beslenmelisiniz. Keyifli sporlar!

YORUM YAZ