MENÜ

Evde yapılabilecek bacak, kalça egzersizleri, 2 dakikada selülitlere son!

Evde bacak, kalça şekillendirmek mümkün mü? Evde nasıl vücudumuzu şekillendirebiliriz? Kendi vücut ağırlığımızla yapabileceğimiz etkili bacak/kalça egzersizleri hangileri? Corona virüs salgını sebebiyle spor salonlarına gitmek mümkün olmasa da evde kendi vücut ağırlığınızla spor yapmak ve şekillenmek mümkün! Tek ihtiyacınız olan şey motivasyonunuz ve kendi ağırlığınız! Haberimizde yer alan hareketleri seviyenize göre 3-5 set / 10-15 tekrar şeklinde uygulayabilirsiniz. Haydi başlayalım!

Evimizde daha sıkı bacaklar ve şekilli bir kalça oluşturabilir miyiz? Evde nasıl spor yapabiliriz? Evde spor yaparken nasıl motive olabiliriz? Hem yağ yakıp hem şekillenmek evde ne kadar mümkün? Spor salonları salgın sebebiyle kapalı peki motivasyonunuz ne durumda? Selülitlerimden nasıl kurtulabilirim? Yuvarlak bir kalçaya sahip olmak için hangi hareketleri uygulamak gerekiyor? Tüm bu sorulara cevap verebilecek ve kolaylıkla uygulanabilecek 4 tane Bacak/Kalça egzersizini sizler için derledik.

Haberin Devamı

NASIL UYGULANMALI?

Corona virüs salgını sebebiyle evimizde geçirdiğimiz karantina günleri spor yapmamıza asla engel değil. Haberimizde yer alan hareketlerle ve düzenli bir beslenmeyle evde kendi vücut ağırlığımız ile şekillenmek gayet mümkün. Ancak burada en önemli olan nokta hareketlerin kaç set ve kaç tekrar şeklinde uygulanacağı. Seviyenizi en iyi bilen ve motivasyonunuzun ne durumda olduğundan haberdar olan sizlersiniz. Buna göre hareketleri 3 ila 5 set arasında 10-15 tekrar şeklinde uygulamanız, bol su tüketmeyi ihmal etmemeniz ve beslenmenize dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Keyifli sporlar!

YORUM YAZ