MENÜ

Evde tüm vücudumuzu nasıl çalıştırırız, en iyi yağ yakma ve kalori verme egzersizleri neler? Evde kilo vermenin püf noktaları nedir?

Karantina günlerinde nasıl en hızlı şekilde kilo verilebilir? Evde uygulanabilecek en iyi yağ yakıcı egzersizler neler? Kalori yakmada en etkili hareket serileri hangisi? Tüm dünyada etkisini gösteren yeni tip corona virüs (Covid-19) sebebiyle geçirdiğimiz karantina günlerinde evde spor yapmak, evde yapılabilecek en keyifli aktiviteler arasında. Yağ yakımını hızlandırmak adına yapılabilecek egzersizler ise Google'da en çok aratılan konular arasında. Haberimizde yer alan 'Bear Flip' egzersiz serisiyle hızlı ve etkili yağ yakımını gerçekleştirebilirsiniz ve vücudunuzdaki başta sırt olmak üzere çoğu kas grubunu çalıştırabilirsiniz.

Yetkilierce yapılan 'Evde Kal' çağrısına uyduğumuz karantina sürecinde nasıl en hızlı şekilde kilo verebiliriz? Evde zayıflamak mümkün mü? Evde yapılabilecek en etkili yağ yakımını hızlandıracak egzersizler neler? Kendi vücut ağırlığımızla yapacağımız hangi hareket serileri bize en iyi sonuçları verir? Tüm detaylar burada!

Haberin Devamı

Karantina günlerinde Google'da en çok aratılan kelime gruplarından bir taneside 'Evde yapılabilecek yağ yakma ve zayıflama egzersizleri' oldu. Bizlerde sizler için en etkili hareketleri derlemeye devam ediyoruz. Haberimizde yer alan 'Bear Flip' egzersizi, yavaş yavaş seviyenize göre temponuzu arttırarak 3 - 5 set arasında gerçekleştirildiğinde en etkili hareketlerden biri olarak kabul görüyor. Tek ihtiyacımız olan şey sadece kendi vücut ağırlığımız!

YORUM YAZ