MENÜ

"Evde kal hareketsiz kalma" çağrısına destek artıyor!

Türkiye Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen'in meydan okumasına karşılık veren Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, "Corona virüse karşı alacağımız en iyi önlem evde kalmak. Evde kalırken aynı zamanda hareketsiz kalmayalım." mesajıyla bir video paylaştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Bakan Kasapoğlu, Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını önleme mücadelesine katkıda bulunmak amacıyla başlatılan "Evde Kal' çağrısına "#EvdeKalHareketsizKalma" çağrısıyla destek verdi. Kasapoğlu sosyal medyadan paylaştığı filmde "Virüsten korunmanın yolu evde kalmaktan, evde kaldığımız süreçte iyi hissetmenin yolu da hareket etmekten geçiyor.‬" mesajı verdi.

Haberin Devamı

Bu mesajın ardından bir çok spor branşında faaliyet gösteren sporcular ve yöneticiler video yayınladı. Türkiye Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen'in meydan okumasına karşılık veren Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, "Corona virüse karşı alacağımız en iyi önlem evde kalmak. Evde kalırken aynı zamanda hareketsiz kalmayalım." mesajıyla bir video paylaştı.

YORUM YAZ