MENÜ

EuroLeague'den Maccabi Tel Aviv belgeseli: Symphony in Yellow

Maccabi Tel Aviv'in 2004 ve 2005'te üst üste iki şampiyonluk kazanan takımlarının yıldızları, EuroLeague'in yeni belgeseli "Symphony in Yellow" ile bir araya geldiler.

EuroLeague'den Maccabi Tel Aviv belgeseli: Symphony in Yellow

EuroLeague'in The Insider serisinin yeni belgeseli "Symphony in Yellow" 2004 ve 2005'te EuroLeague şampiyonluğuna ulaşan Maccabi Tel Aviv'in o günlerini yıldızlarının gözünden anlatıyor.

Haberin Devamı

Maccabi Tel Aviv, evinde düzenlenecek Final Four nedeniyle 2003-04 sezonunda oldukça iddialı bir kadro oluşturdu. Yüksek beklentiler arasında Maccabi sendesele de düşmedi ve taraftarlarıyla birlikte büyük coşku içinde kutlayacağı şampiyonluğa yürüdü.

Bir sonraki sezon ise Maccabi, oyununu eşsiz bir güzelliğe dönüştürdü. O kadar zarif ve çok yönlü oyunuyla adeta müzikal bir senfoniden fazlasıydı.

O dönemde takımın oyun kurucusu Sarunas Jasikevicius, "Avrupa basketbolunda tekrar kurulması çok zor bir takım" yorumunu yaparken o dönem takımın yıldızlarından olan, şimdilerde ise takımın genel menajerliğini yapan Nikola Vujcic de, "Gerçekten bir semfoni gibiydi. Her şey mükemmeldi" dedi.

TÜRKÇE ALTYAZILI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAZ