MENÜ

Euroleague'de "Tek Takım" haftası!

Turkish Airlines Euroleague 7 senedir gerçekleştirdiği "One Team" organizasyonunu Euroleague ve EuroCup takımlarının desteğiyle bu hafta gerçekleştiriyor. Bir sosyal sorumluluk projesi olan "One Team" haftasında, oynanacak olan maçlarda farklı etkinlikler dikkat çekecek.

Euroleague’in başlattığı “One Team” adını verdiği bu sosyal sorumluluk projesiyle beraber Euroleague, takım odaklı projeleriyle 19.000’den fazla katılımcıya yardımcı oldu. İlk olarak 2012 yılında başlayan bu proje Turkish Airlines Euroleague’in 13. Haftasında ve 7 Days Euro Cup’ın 9. Haftasında gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Euroleague ve EuroCup’ta yer alan her takımın desteklediği bu sosyal sorumluluk projesiyle beraber organizasyon, binlerce yardıma muhtaç insanın hayat standartlarını geliştirmeyi amaçlıyor.

Bu hafta başlayacak olan One Team, gerçekleşecek etkinliklerle binlerce insanın hayatına dokunmayı amaçlıyor. Toplam 42 takımın yer aldığı projede, taraftarların yerel topluluklarda yapılan çalışmaları daha iyi anlaması için maç esnasında ve devre arasında bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

Oynanacak maçlar esnasında One Team programının kapsayıcılık mesajını özetlemek adına, üzerinde “WeAreAllOneTeam” hashtagi yazan özel olarak tasarlanmış turkuaz renkli ayakkabı bağcığını sahalarda yer alacak tüm oyuncular ve hakemler giyecek.

Haberin Devamı

One Team’i destekleyen takımlardan sezon boyunca elçisi olacak oyunculardan olan Darüşşafaka Tekfen oyuncusu Sinen Güler bu haftanın özel olduğuna dikkat çekerken, “Darüşşafaka Okulları’nın çocuklarıyla birlikte olmak ve bizi bu kadar iyi destekleyen organizasyonlar ile beraber olmak için çok iyi bir fırsat. One Team oyuncularının bir parçası olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Umarım bu büyük amaçtan zevk alabiliriz ve çoğaltabiliriz.” açıklamalarında bulundu.

YORUM YAZ