MENÜ

EuroLeague'de 4. maçların en iyi 10 hareketi!

Turkish Airlines EuroLeague'de sezonun ilk çift maç haftası geride kaldı. Çift maç haftasının ikinci etabına yani 4. maç dönemine ise eski Galatasaraylı Aaron Harrison damga vurdu. İşte EuroLeague'de 4. maçların en iyi 10 hareketi...

Turkish Airlines EuroLeague'de ilk çift maç haftası geride kaldı. Bu maç haftasının ikinci etabı olan 4. maç döneminin ise en iyi 10 hareketi ise belirlenirken haftaya damga vuran isim Aaron Harrison oldu.

Haberin Devamı

Ülkemizde iki sezon Galatasaray forması giyen ve sezon başında Olympiacos'a transfer olan Aaron Harrison, takımının Maccabi Tel Aviv'i 85-82 mağlup ettiği maçta son saniye üçlüğü ile galibiyeti getiren isim oldu.

Maçtan önce İsrail basınına açıklamalarda bulunmuş olan Harrison, "Galatasaray, Avrupa basketboluna alışmama yardımcı oldu. Koç ve takım arkadaşlarım bu konuda bana çok destek oldular. Orada geçirdiğim dönemi her zaman hatırlayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Maçtan sonra Aaron Harrison'ı tebrik eden ise bu kez Galatasaray'ın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan oldu ve "Büyük anların oyuncuları, büyük anlar yaratırlar. Seninle gurur duyuyorum. Aynen devam" ifadelerini kullandı. Aaron Harrison da bu tweet'e teşekkür ederek cevap verdi.

YORUM YAZ