MENÜ

EuroLeague Fantasy Challenge, basketbolseverleri Final Four'a davet ediyor!

EuroLeague Fantasy Challenge, 15. yıl dönümünde birbirinden özel hediyelerle basketbolseverleri bekliyor. Final Four'un VIP konuğu olma şansını yakalayabileceğiniz mücadelede FANATİK de sizleri sürpriz hediyeler içeren özel ligine davet ediyor. Geri sayım başladı...

EuroLeague Fantasy Challenge, basketbolseverleri Final Four'a davet ediyor!

Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu Turkish Airlines EuroLeague'de Fantasy Challenge heyecanı yaşanıyor.

Haberin Devamı

EuroLeague Fantasy Challenge, bu sezon ile birlikte 15. yıl dönümünü yaşıyor.

Bugüne kadar Fantasy Challenge'ta bir milyondan fazla takım mücadele etti. Bu sezon da birçok kişi yeni bir mücadeleye hazırlanıyorlar.

Yarışmacılar liglerde mücadele verdikleri gibi genel toplamda da yarışmanın kazananı olmak adına uğraşacaklar. Nitekim yarışmanın kazananını oldukça büyük bir ödül bekliyor.

Yeni sezon heyecanının başlayacağı 11 Ekim Perşembe günü saat 20:00'da başlayacak CSKA Moskova maçına kadar seçimlerinizi yapıp mücadeleye dahil olabilirsiniz.

Eşsiz bir Final Four deneyimine hazır mısınız?

EuroLeague Fantasy Challenge'ta genel tabloda zafere ulaşan kişi, Vitoria-Gasteiz'de düzenlenecek 2019 EuroLeague Final Four'unda özel konuk olarak ağırlanacak. 4 gecelik hotel masrafları ve VIP biletleriyle EuroLeague Final Four'unda yer alacak.

Haberin Devamı

Şanslı kişi, EuroLeague Final Four'unda sahanın içinde kupa sevincine de ortak olacak ve Spalding'in resmi EuroLeague topu da kendisine hediye edilecek.

Normal sezonu ikinci olarak tamamlayan şanslı kişi ise kendisinin belirleyeceği bir basketbolcunun imzalı formasının sahibi olacak. Bunun yanında yine Spalding marka EuroLeague topunu ve Türk Hava Yolları'ndan 600 Euro değerinde uçak bileti imkanı suran bir hediye çeki kazanacak.

Normal sezonun üçüncüsü de aynı şekilde istediği oyuncunun imzalı formasını, Spalding'in EuroLeague topunu alacağı gibi bunların yanında 400 Euro değerinde Türk Hava Yolları'ndan çek kazanacak.

1-15 arasındaki normal sezonun ilk yarısını ve 16-30 arasındaki ikinci yarıyı lider tamamlayan isimler de istediği oyuncunun imzalı formasını, Spalding'in EuroLeague topunu ve 400 Euro değerinde Türk Hava Yolları'ndan hediye çekinin sahibi olacaklar.

Özel hediyeler sunan FANATİK ligine davetlisiniz!

Kullanıcılar genel tablodaki zafer adına ligler üzerinden de mücadele verecekler.

Sezon sonunda ilk 3'e girecek kullanıcılara özel hediyeler vaat eden FANATİK ile lig heyecanına ortak olabilirsiniz.

http://fantasychallenge.euroleague.net 'te ligimize katılabilir ve normal sezonun sonunda ilk 3'e girmeniz halinde çeşitli ödülller kazanabilirsiniz...

Haberin Devamı

Lige katılabilmeniz adına gerekli kod: FV9TW255

YORUM YAZ