MENÜ

EuroLeague'de 15. maçlar öncesi bilinmesi gerekenler

Turkish Airlines EuroLeague'de 15. maç haftası oynanacak. Haftanın karşılaşmaları öncesi dikkat çeken detaylar, bilinmesi gerekenler haberimizde...

EuroLeague'de 15. maçlar öncesi bilinmesi gerekenler

Turkish Airlines EuroLeague'de 15. maçlar heyecanı yaşanacak. İşte haftanın karşılaşmalarına ilişkin bilinmesi gerekenler:

1 - Tarihi gece

Brose tarihinin en farklı deplasman galibiyetini temsilcimiz Anadolu Efes karşısında 68-87'lik skorla almıştı. Bu tarihi galibiyet sonrası Brose Bamberg, yeniden Anadolu Efes ile deplasmanda karşılaşmaya hazırlanıyor.

2 - Koponen eski takımına karşı

Barcelona Lassa'nın önemli isimlerinden Petteri Koponen, takımıyla birlikte Khimki deplasmanına gitmeye hazırlanıyor. Finlandiyalı oyuncu 2012-2016 yılları arasında Khimki Moskova forması giymişti.

Koponen, bu hafta eski takımına karşı ilk kez sahaya çıkacak.

3 - Güç gösterisi

Temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, 2015 ve 2017'de yarı finallerde karşı karşıya geldiği Real Madrid ile bu hafta tekrar karşılaşacak.

4 - Eski dostlar karşı karşıya

Zalgiris'in başantrenörü Sarunas Jasikevicius, oyunculuk döneminden eski takım arkadaşı olan şimdilerde Olympiacos'un yıldızı konumundaki Vassilis Spanoulis'i ağırlamaya hazırlanıyor.

5 - Malaga'nın deplasman başarısı

İspanyol ekibi Unicaja Malaga, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile 2008'den yana oynadığı 4 deplasman maçının 3'ünü kazanmayı başardı. Malaga, bu başarılı gidişatı sürdürmek adına tekrar Maccabi karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ