MENÜ

EURO 2020'de İngilizler final havasına girdi

Futboldaki tek şampiyonluğunu ev sahibi olduğu 1966'daki Dünya Kupası’nda yaşayan İngiltere, 55 yıl sonra Almanlar’ı büyük bir turnuvada eledi. Southgate’in öğrencileri, EURO 2020'nin çeyrek finalinde Ukrayna’yı devirip Wembley’e gitmek istiyor

EURO 2020'de İngilizler final havasına girdi

Dünya futbolunda söz sahibi ülkelerin başında gelen İngiltere, buna rağmen Milli Takım seviyesinde 55 yıldır şampiyonluk yaşayamıyor... Müzesinde sadece, EURO 2020’nin yarı finalleri ile finaline de ev sahipliği yapacağı Wembley Stadı’nda kazandığı 1966’daki Dünya Kupası bulunan İngilizler, yeniden hayal kurmaya başladı. 1966’da Batı Almanya’yı yenerek futboldaki en büyük başarısını elde eden Ada temsilcisi, EURO 2020’nin çeyrek finalinde Almanlar’ı 2-0’la geçerek, rakibini ilk kez büyük bir turnuvada eledi.

Haberin Devamı

Roma’da oynayacaklar

Ada basını, Milli Takım’ın başarısını manşetlerine taşıdı. Teknik direktörü Gareth Southgate yönetiminde 2018 Dünya Kupası’nda yarı finali gören Harry Kane ve Sterling gibi yıldızları kadrosunda bulunduran İngiltere, Roma Olimpiyat Stadı’ndaki çeyrek finalde 3 Temmuz’da Ukrayna’yı devirerek önce yarı final daha sonra da finale çıkarak şampiyon olmak istiyor.

Daily Express: Hayalet avcıları

EURO 2020de İngilizler final havasına girdi

Daily mail: Rüya kurmaya cesaret et

EURO 2020de İngilizler final havasına girdi

The Sun: 55 yıllık acı bizi asla durduramaz

EURO 2020de İngilizler final havasına girdi

YORUM YAZ