MENÜ

EURO 2020 Özel | Milli Takım'a İtalya'da bir eleştiri daha geldi...

Euro 2020’nin açılış karşılaşması Türkiye - İtalya karşılaşmasını turnuvanın ev sahiplerinden olan İtalya, 3-0 kazanmayı başardı. A Millilerimizin kötü başlangıç yaptığı turnuvayı yerinde takip eden Fanatik Gazetesi Yayın Koordinatörü Umut Eken, “"Uzun zamandır oynadığımız en kötü karşılaşmaydı. Çok kötü oynadık ve reaksiyon veremedik. İkinci yarıda bizi biz yapan şeyleri yapamadık." Sözlerini ifade etti.

Euro 2020 turnuvasının açılış karşılaşmasında Türkiye ve İtalya, Roma Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelirken; İtalya sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı yerinde takip eden ve maç sonrası konuşan Fanatik Gazetesi Yayın Koordinatörü Umut Eken, A Millilerimizi eleştirdi. Umut Eken, "Uzun zamandır oynadığımız en kötü karşılaşmaydı. Çok kötü oynadık ve reaksiyon veremedik. İkinci yarıda bizi biz yapan şeyleri yapamadık. Bu bir teknik adam tercihi miydi bilmiyorum ama oyunu bu şekilde kabul etmek; sakarlıkları ve benzeri şeyleri de beraberinde getirecekti. Kendi alanımızda oynadığımız sürece pozisyon yedik ve İtalya da bundan cesaret buldu. İtalya için çok müthiş bir takımdan bahsetmek zor evet iyi bir serileri var ama İtalya'yı bir hiç mi çalışmadık biz?" sözlerini kullandı.

YORUM YAZ