MENÜ

EURO 2016 maçlarını anlatan Ersin Düzen'e 1 ayda 278 bin TL!

Futbolseverlerin EURO 2016 maçlarını anlatmasından dolayı rahatsızlık duyduğu Ersin Düzen'le ilgili çarpıcı iddialar var.

EURO 2016 maçlarını anlatan Ersin Düzen'e 1 ayda 278 bin TL!

Fransa'da devam eden Avrupa Futbol Şampiyonası'nda TRT'nin yaptığı tercihler tartışma konusu olmuştu. Kurumun, yıllardır büyük organizasyonlarda maç anlatan Levent Özçelik ve Yalçın Çetin gibi iki deneyimli ismin yerine Ersin Düzen'e, Türkiye'nin maçlarını anlattırması futbolseverler tarafından çok da hoş karşılanmamıştı.

Düzen'in, turnuva devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iftarı için günü birlik Türkiye'ye gelmesi de sosyal medyada eleştirilere sebep olmuştu. Ersin Düzen ile ilgili bir ortaya atılan bir iddia ise daha da tartışılacak gibi duruyor. CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in TRT'nin yaptığı harcamalarla ilgili verdiği bilgiler arasında Ersin Düzen'e yapılan ödemeler de mevcut.

'Terim ne yapsın!'

'TRT'nin gözdelerinden'

Atilla Sertel, TRT 1 Stadyum programı için Ersin Düzen'e yapılan ödemelerin fazlalığına dikkat çekti. Sertel açıklamalarında ilgili bölüm şöyle: "TRT ’nin Euro 2016 spikerleri arasında yer alan ve Cumhurbaşkanı ’nın iftarı için Fransa ’dan günübirlik İstanbul ’a gelen ve Genel Müdür Şenol Göka ile aynı masada poz veren Ersin Düzen de TRT yönetiminin gözdelerinden."

Kosova Milli Takımı'ndan Serdar ve Necip'e teklif

'Ayda 278 bin TL'

"Ersin Düzen ’in Fransa için ne kadar ücret aldığını bilmiyoruz ama haftada iki gün yayınlanan, yapımcısı ve sunucusu olduğu Stadyum programı için bölüm başı 34 bin 750 lira ödendiğini biliyoruz. TRT ’nin kameralarıyla, TRT imkanlarıyla, TRT stüdyolarında çekilen Stadyum için Ersin Düzen ’e haftada 69 bin 500, ayda 278 bin lira aktarılıyor."

Milli Takım'da kriz yaratan o primler!

Yalçın Çetin veda etti

Sertel'in bu iddiasına TRT yönetiminin yanıt verip vermeyeceği bilinmiyor. Ancak futbolseverlerin maç anlatmalarını istediği iki isimden (Levent Özçelik ve Yalçın Çetin) Yalçın Çetin'in veda mesajı da hayli konuşuluyor. Çetin, dün oynanan Fransa-İrlanda Cumhuriyeti maçının turnuvada anlatacağı son maç olduğunu aktarmış ve futbolseverlere veda etmişti.

Twitter'dan hodri meydan

Ersin Düzen, bu iddialar sonrası suskunluğunu bozarak kendine ait twitter hesabından paylaşımda bulundu. Düzen, "Yalan, iftira, karalama, hakaret; hepsine elbet cevabım olacak, lakin sosyal medya üzerinden değil! İstanbul'a gelişimi bekleyin!" yazdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ