MENÜ

Eto'o'dan Can Arat'a: "Sarhoşken mi keşfettin?"

Antalyaspor'un eski futbocusu Eto'o kendisi hakkında konuşan eski futbolcu Can Arat'a sosyal medya üzerinden sert bir cevap verdi.

Eto'o'dan Can Arat'a: "Sarhoşken mi keşfettin?"

Antalyasporlu eski futbocu Samuel Eto'o kendisi hakkında konuşan Can Arat'a sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Haberin Devamı

Milli Takım'da attığı 2 golle İsveç karşısında galibiyeti getirenEmre Akbaba ile ilgili sosyal medya üzerinden çarpıcı bir iddiada bulunan eski futbolcu Can Arat, ''Emre Akbaba Eto’o'nun Antalyaspor’a transfer olduğu sezon transfer oldu. Fransızca bildiği için Eto’o, Emre’ye yakın davrandı. Sahaya çıktığımızda Emre o kadar iyiydi ki Eto’o “sen çok kaliteli futbolcusun” dedi. Eto'o, sahanın yıldızı olmak istediği için Emre’yi Alanya’ya gönderdi. Neden Antalyaspor Emre’den vazgeçip Eto'o'yu tuttu? Ve neden Emre’nin satışıyla Antalyaspor’un kasasına para girmedi? Şimdi sormak istediğim soru Türkiye’de Emre mi büyük futbolcu yoksa Eto’o mu? Peki Fenerbahçe-Antalyaspor ilişkileri iyiyken Fenerbahçe neden Emre’yi transfer etmedi?'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Eto'o, sosyal medya üzerinden Can Arat'a cevap verirken ağır ifadeler kullandı.

Kamerunlu golcü yaptığı açıklamada; "Emre Akbaba'yı Alanyaspor'a benim gönderdiğimi hangi ara keşfettin? 1 ayın 29 gün-23 saatinde olduğun gibi sarhoşken mi, yoksa ayık gezdiğin 1 saatte mi? Yalancısın." diye konuştu

YORUM YAZ