MENÜ

Eskişehirspor’da 16 yıl sonra bir ilk yaşandı

 2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig’in 4. haftasında sahasında Sincan Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Eskişehirspor uzun yıllar sonra ligde ilk 4 haftayı kayıpsız geçti.

Eskişehirspor’da 16 yıl sonra bir ilk yaşandı

58 yıllık kulüp tarihinde ilk kez bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eskişehirspor, 6. Gruptaki 4. maçında Sincan Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Kırmızı siyahlı ekip bu sonuçla ligdeki puanını 12’ye yükseltti ve grupta averajla ikinci sırada yer aldı. Eskişehir ekibinde bu maçın ardından bir ilk yaşandı.

Haberin Devamı

Eskişehirspor, en son 2007-2008 sezonunda TFF 1. Lig’de ligin ilk 3 haftasını galibiyetle geçmişti. Kırmızı siyahlı takım, bu sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligde ise sırasıyla Eskişehir Demirspor, Kozlu Belediyespor, Yunusemrespor ve Sincan Belediyespor maçlarında 3 puan almayı başardı. Eskişehirspor, bu maçlarda aldığı 12 puanla 16 yıl sonra ligin ilk 4 haftasını 3 puan kaybı yaşamadan geçmiş oldu.

Bölgesel Amatör Ligde yoluna kayıpsız ilerleyen Eskişehirspor, ligin 5. haftasında deplasmanda Kaynaşlı Belediyespor ile karşılaşacak.

YORUM YAZ