MENÜ

Eskişehir'de gülen yok: 0-0

Fenerbahçe, Belediye ve Antalya'dan sonra Es Es de ilk puan kaybını yaşadı. Gençlerbirliği'ni konuk eden Kırmızı-Siyahlılar, geleneği bozmadı, sahasında daha önceki 3 maçta olduğu gibi Başkent ekibiyle yine golsüz berabere kaldı.

Eskişehir'de gülen yok: 0-0

Üç sezondur yaşanan gelenek yine bozulmadı ve Eskişehirspor sahasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Başkent ekibi dün akşam Eskişehirspor’a savunma duvarı ördü. Fuat Çapa’nın öğrencileri, ofansif gücü yüksek rakibi karşısında akıllı bir savunma uyguladı. Maç öncesi başlayan şiddetli yağmurla oluşan ıslak zeminde bol şutlu bir karşılaşma bekliyorduk. Gençlerbirliği hücumu sadece Yasin’le düşündü. Eskişehirspor ise ilk yarıda Kamara ile etkili ataklar geliştiren taraftı. 17. dakikada Yasin nefis çalımlarla ceza alanına girdi, ortasını da yaptı. Ancak Hurşud topa vurmakta gecikince takımını golden etti. Bu dakikadan sonra Eskişehirspor ağırlığını koydu. 22’de Kamara, 28 ve 32’de Dede’nin geliştirdiği hücumlar kaleci Özkan’da kaldı. 34’te Diego’nun frikiğini Özkan iki hamlede kontrol etti. 45’te Tello’nun pasına hareketlenen Kamara’nın şutunda Özkan yine başarılıydı.

Haberin Devamı

Es Es son vuruşu yapamadı

İkinci yarıda ev sahibinin kazanmak için ofansif hamleler yapacağı belliydi. Teknik direktör Skibbe; Erkan ve Batuhan’ı oyuna alarak, Gençlerbirliği’ni kalesine hapsetti ama futbol şansı konuk takımın yanındaydı. 58’de Tello’nun pasında Kamara altı pastan topu kontrol edemedi. 71’de Alper çalımlarla girdi, şutu Özkan’da kaldı. 73’te Dede’nin ortasını Gençler’in savunması çıkardı. 84’te Erkan ve Pele’nin şutları savunmadan döndü. 90’da Koray’la gelişen atakta kale çizgisinden geçen topa kimse dokunamayınca, iki takım da kaderine razı oldu. Dün gecenin özeti; Gençler bir puana gelmişti, istediğini aldı. Es Es ise kazanma adına her şeyi yapmasına rağmen son vuruşlardaki etkisizliği berabere kalmasına neden oldu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ