MENÜ

Eskişehir karıştı!

Skibbe'nin gelişi Es Es'e çare olmadı. Alman hocayla 7 maçta 2 galibiyet alan Kırmızı-Siyahlılar'da gündem karışık. Eski başkan Halil Ünal yönetime talip. Mesut Hoşcan ve ekibi ise mesaisini tehlikeli bölgeden uzaklaşmaya harcıyor.

Eskişehir karıştı!

Galatasaray’a karşı başarılı bir performans ortaya koyan Eskişehirspor, güçlü rakibinden puan koparamanın üzüntüsünü yaşıyor. 17 puanla 15. sırada kalan ve tehlikeli bölgeden bir türlü uzaklaşamayan Kırmızı-Siyahlılar’da asıl sıkıntı ise yönetimsel bazda. Çünkü alınan kötü sonuçlar ve zaman zaman ortaya çıkan maddi sıkıntılar muhalefetin iştahını kabartıyor. Hatırlanacağı üzere FANATİK, geçen ay eski başkan Halil Ünal’ın yeniden Es-Es’in başına geçmek için lobi çalışmalarına başladığını yazmıştı. Sonrasında basın toplantısı yaparak bu düşüncelerini camiaya açıklayan Ünal’ın ekonomik yönden güçlü bir ekip kurma konusunda hayli yol aldığı öğrenildi.

Takımla özel toplantı

Mesut Hoşcan ve ekibi ise takımı bulunduğu yerden bir an önce çıkarmak için harıl harıl çalışıyor. Hoşcan’ın teknik kadro ve futbolcularla bir görüşme yaparak lig maçlarına daha iyi hazırlanmaları konusunda uyarıda bulunacağı ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ