MENÜ

Eskiler kıymete bindi

“Dengeler bozulmasın” düşüncesiyle ağır aksak işleyen bir transfer politikası benimseyen Sarı-Kırmızılılar, Hamza hocanın isteği üzerine Amrabat, Dany, Aydın, Sercan gibi daha önce gözden çıkarılan eski oyuncularına sarıldı.

Eskiler kıymete bindi

Kulüp başkanı Dursun Özbek’in de, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da sıkça dile getirdiği, “Dengeler bozulmasın” sözü, Sarı-Kırmızılı kulübün ağır aksak işleyen transfer politikasının başlıca sebebi olarak gösteriliyor.

Şu ana kadar sadece Bilal’ı renklerine bağlayıp, Sabri’yle sözleşme yenileyen, Aydın’la da mukavele uzatmaya çalışan yönetim, Hamza hocanın isteği doğrultusunda, daha önceden gözden çıkarılmış, eski oyuncularına sarıldı. Bu doğrultuda, geride kalan sezonu çeşitli kulüplerde kiralık olarak geçiren Dany, Sercan Yıldırım ve Amrabat gibi isimler, kadro rotasyonunda önemli parçalar olacak gibi görünüyor. Diğer taraftan ilk 11 için nokta transferler de yapmaya çalışan yönetim, bu konuda acele etmiyor. Hamza hoca, eldeki değerleri en iyi şekilde kullanarak, onları iyi motive etmesi durumunda yine şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım yaratacağına inanıyor.

Ancak bu işleyişin, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ı nasıl etkileyeceği, şimdilik büyük bir merak konusu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ