MENÜ

Eski Trabzonsporlu Sol Bamba'ya lenf kanseri teşhisi

Trabzonspor'un eski oyuncusu Sol Bamba'ya lenf kanseri teşhisi konulduğu açıklandı. 2012-14 yılları arasında Türkiye'de Trabzonspor forması giyen ve şimdilerde İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'nin kadrosunda yer alan Sol Bamba için hemen kemoterapiye başlandığı aktarıldı.

Eski Trabzonsporlu Sol Bamba'ya lenf kanseri teşhisi

Trabzonspor'un eski oyuncusu Sol Bamba'dan üzücü bir haber geldi. Sol Bamba'nın şimdilerde kadrosunda yer aldığı İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City, oyuncunun lenf kanserine yakalandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Cardiff'in yaptığı açıklamada lenf kanserine yakalanan oyuncu için kemoterapiye başlandığı ifade edildi. Kanserle savaşına güçlü şekilde başlayan Sol Bamba'nın Cardiff ailesinin ayrılmaz bir parçası olduğu belirtilirken tedavi sürecinde maçlarda takım arkadaşlarının yanında, antrenörlük adına gelişimini sürdürürken akademide genç oyuncularla olacağı aktarıldı.

35 yaşındaki Fildişi Sahilili oyuncu, 2012'de Leicester City'den Trabzonspor'a transfer olmuştu. 2012-14 yılları arasında Trabzonspor forması giyen Bamba, 2016'dan bu yana ise Cardfiff City kadrosunda yer almaktaydı.

Üzücü haber sonrası Trabzonspor da resmi sitesi üzerinden bir geçmiş olsun mesajı yayımladı. Haberde, "Eski futbolcumuz Sol Bamba’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Biran önce sağlığına kavuşması en büyük temennimiz" ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZ