MENÜ

Eski Trabzonsporlu Avdijaj'ın golü Avusturya'da tarihe geçti

2019-20 sezonunun ilk yarısında Trabzonspor forması giyen Donis Avdijaj'ın Hartberg forması altında 45+8. dakikada attığı gol, Avusturya Bundesliga tarihinde en geç atılan ilk yarı golü oldu.

Eski Trabzonsporlu Avdijaj'ın golü Avusturya'da tarihe geçti

Kariyeri büyük bir düşüş periyoduna giren eski Trabzonsporlu Donis Avdijaj, Avusturya Bundesliga'daki yeni kulübü Hartberg forması altında ilginç bir rekorun sahibi oldu. Donis Avdijaj'ın Hartberg - Austria Wien maçında attığı gol Avusturya Bundesliga'da tarihe geçti.

Haberin Devamı

Hartberg'in Austria Wien'i konuk ettiği maçın ilk yarısı taraftarların yaktığı meşaleler ve sakatlıklar sonucunda fazlasıyla durmuştu. İlk yarının uzatma dakikalarında Donis Avdijaj, Hartberg forması altında ilk golüne imza attı. Avdijaj'ın 45+8. dakikada attığı gol, Avusturya Bundesliga'da ilk yarılarda en geç atılan gol oldu.

Schalke döneminde yeteneğiyle dikkatleri çeken ve 2019-20 sezonunun ilk yarısında da Trabzonspor forması giyen 25 yaşındaki oyuncu, sonrasında Hearts, Emmen, AEL Limassol formaları giymişti. Avdijaj, geride bıraktığımız yaz transfer döneminin son gününde ise Avusturya Bundesliga ekiplerinden Hartberg'e transfer olmuştu.

YORUM YAZ