MENÜ

Eski Malatyasporlu Khalid Boutaib tribündeki taraftarla kavga etti

2017-19 yılları arasında Süper Lig’de Yeni Malatyaspor forması giyen Khalid Boutaib, Le Havre-Toulouse maçına damga vurdu. Mücadele 1-0 Toulouse’un üstünlüğüyle devam ederken, Faslı futbolcu net bir pozisyonu kaçırdı, tribünlerin tepkisini çekti. Hocası Paul Le Guen de deneyimli forveti oyundan aldı, Boutaib tam o sırada bir taraftarla kafa kafaya geldi, fiziki müdahalede bulundu!

Eski Malatyasporlu Khalid Boutaib tribündeki taraftarla kavga etti

2017-2019 yılları arasında ülkemizde Yeni Malatyaspor forması giyen Khalid Boutaib, Fransa’da dünün en çok konuşulan ismi oldu… Fransa 2.Ligi’nde Le Havre forması giyen Faslı futbolcu, 1-1 sona eren Toulouse karşılaşmasına damga vurdu. 1-0 Toulouse üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın ikinci yarısında net bir fırsattan yararlanamayan tecrübeli oyuncu tribünlerin tepkisini çekti. Pozisyon sonrasında Le Havre Teknik Direktörü Paul Le Guen, deneyimli forveti 61. dakikada kenara aldı.

Haberin Devamı

Kırmızı kart gördü

Sahanın uzak tarafından oyun alanı dışına çıkan oyuncu tribünde bir taraftarla göz göze geldi. Taraftarın üzerine yürüyen ve kafa kafaya gelen Boutaib, fiziki müdahalede de bulundu. Bu hareketin ardından oyuncu kırmızı kart gördü.

Gol geldi, taraftar sahaya indi

Toulouse futbolcuları ev sahibi ekibin 10 kişi kalması yönünde itirazlarda bulundu ancak maçın hakemi Gael Angoula müdahalenin oyuncu değişikliği sonrası yapıldığı yönünde karar verince Le Havre maça 11 kişiyle devam etti. Hemen ardından Le Havre’nin skoru 1-1 yapan gol gelince tribünlerde büyük sevinç yaşandı. Kale arkasındaki bazı taraftarlar saha içine dalarken oyun bir süre daha durdu.

’Cantona’yı hatırlattı’

Maçı anlatan yayıncı kuruluş spikeri de o anları "Cantona'yı hatırlatan bir sahne" şeklinde tasvir etti. Manchester United'ın efsane futbolcularından Eric Cantona, yıllar önce Crystal Palace taraftarına maç esnasında uçan tekme atmıştı.

Haberin Devamı

(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)

YORUM YAZ