MENÜ

Eski Galatasaraylı Felipe Melo'dan çok özel açıklamalar!

Galatasaray’da oynadığı dönemde takımın efsaneleri arasına giren ve sayısız başarıya imza atarak sarı kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Felipe Melo, ülkesi Brezilya basınına çok özel açıklamalarda bulundu. 37 yaşındaki futbolcu hem Palmeiras’taki günleri hakkında konuştu hem de Galatasaray’da kendisine “Pitbull” şeklinde seslenilmesi hakkında bir gerçeği dile getirdi! İşte Felipe Melo’nun açıklamaları…

Brezilya Ligi takımlarından Palmeiras takımının kaptanı olan 37 yaşındaki eski Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, çok özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

“PITBULL DEĞİLİM”

“Kendimi bir pitbull olarak görmüyorum. Sahada belki öyle ama ciddi olmak gerekirse benim işim bu. Bu karakteri ben yaratmadım, Galatasaray taraftarları bana 'pitbull' diye bağırıyorlardı. Birçok insan benim pitbull olmamdan bahsediyor ama 90 metreye yolladığım paslardan, teknik kalitemden bahseden çok insan yok. Kariyerim boyunca tekniğim hep öne çıkmıştır.”

“Bence ben bir Labrador'um çünkü saçlarım yok ve sevgiye ihtiyacım var. Bu yüzden bir aile yapısının içindeyim. Eğer eşim, çocuklarım olmasaydı bu ihtiyacımın farkına varardım ve yolun yarısında kendimi kaybederdim. Farkı yaratan şey bu.”

“KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM!”

“Twitter'da başka takımlarla görüştüğümü yazanları görüyorum. Kimseyle görüşmedim, Palmeiras'a odaklanmış durumdayım, burada tarih yazmaya ve kupalar kazanmaya devam etmek istiyorum. Sevdiğim kulüp olan Palmeiras ile konuşmadan önce kimseyle görüşmem.”

Haberin Devamı

“Palmeiras benimle sözleşme yenilemezse bir karar vermek zorunda kalacağım. 2-3 yıl daha oynamak istiyorum. Kariyerim boyunca bu spekülasyonlar oldu.”

“TARİHE GEÇTİM!”

“Mourinho'nun Inter'inin 3 kupayı birden kazanması, gerçekten eşi benzeri olmayan bir başarıydı. 2020'de biz de Palmeiras ile Libertadores, Brezilya Kupası ve Lig şampiyonluğunu kazandık. Bu harika kulübün tarihine geçtiğim için çok mutluyum.”

YORUM YAZ