MENÜ

Eski Galatasaraylı Belhanda Montpellier'e dönüyor

Saha zeminini eleştirdiği için Mart ayında Galatasaray'daki sözleşmesi feshedilen Faslı futbolcu Younes Belhanda, eski kulübü Montpellier'e geri dönüyor. Montpellier altyapısından yetişen Younes Belhanda, 2009-2013 yılları arasında Fransız ekibinin formasını giymiş ve bu takımla 2011-2012 sezonunda Ligue 1 şampiyonluğu yaşamıştı.

Eski Galatasaraylı Belhanda Montpellier'e dönüyor

Mart ayında Galatasaray ile sözleşmesinin feshedilmesinden bu yana serbest olan Younes Belhanda, eski takımına geri dönüyor.

Haberin Devamı

Fransız basınından L'Equipe'de yer alan habere göre 31 yaşındaki Faslı futbolcu, önümüzdeki sezon Fransa Lique 1 ekiplerinden Montpellier'in formasını giyecek. Montpellier Başkanı'nın transfer için devrede olduğu ve Belhanda'nın önümüzdeki sezon form tutması için takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı iddia edildi.

Montpellier altyapısından yetişen Younes Belhanda, 2009-2013 yılları arasında Fransız ekibinin formasını giymiş ve bu takımla 2011-2012 sezonunda Ligue 1 şampiyonluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı

Zemini eleştirdiği için gönderildi

Son olarak Galatasaray forması giyen Belhanda'nın stat zeminini eleştirdiği gerekçesiyle sarı kırmızılı kulüpteki sözleşmesi feshedilmişti. Faslı futbolcunun adı Beşiktaş, Olimpiakos ve Valencia ile anılıyordu.

YORUM YAZ