MENÜ

Eski Fenerbahçeliden Muslera itirafı: Bu kadarını tahmin etmiyordum!

Fenerbahçe forması giydiği dönemde Sarı-lacivertli takımın unutulmaz isimleri arasına giren Diego Lugano, Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelmişti. Sarı-lacivertli takımda kariyerinin zirvesini yaşayan Lugano, Türkiye'deki yaşadığı döneme dair merak edilen soruları yanıtladı. Lugano, o dönem milli takım arkadaşı olan Muslera'yla ilgili de konuştu.

Eski Fenerbahçeliden Muslera itirafı... Fenerbahçe forması giydiği dönemde Sarı-lacivertli takımın unutulmaz isimleri arasına giren Diego Lugano, Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelmişti.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takımda kariyerinin zirvesini yaşayan Lugano, Türkiye'deki yaşadığı döneme dair merak edilen soruları yanıtladı. Lugano, o dönem milli takım arkadaşı olan Muslera'yla ilgili de konuştu.

Uruguaylı futbolcuların Türkiye'ye gelmeden önce kendisini aradığını ifade eden Lugano, "Fernando milli takımda kardeşim gibiydi. Ona İstanbul'un muhteşem bir şehir olduğunu, çok güzel yemekler ve havası olduğunu takımın tutkulu olduğunu ve Roma'dan daha güzel yaşayacağını anlattım. 2 sene için geliyorsun ama uzun seneler kalabilirsin dedim. Ama bu kadar uzun olacağını tahmin etmiyordum" dedi.,

Rota Futbol

YORUM YAZ