MENÜ

Eski dostlar düşman oldu

Şu an Arjantin’in başında olan ve bir dönem Şili’yi çalıştıran Sampaoli, eski oyuncusu Vidal için ‘alkolik’ yorumunu yaptı ve ekledi: “İçki içmeye bayılır. Kontrollü içemiyor ve ciddi anlamda yardım alması gerek” dedi. Şili’de beraber çalışırken çok iyi anlaşan Sampaoli (57) ve Vidal (30) arasındaki gerilim, büyük yankı yarattı.

Eski dostlar düşman oldu

Şili Milli Takımı’nın eski teknik direktörü olan ve şu an Dünya Kupası’na giden Arjantin’i çalıştıran Jorge Sampaoli, eski oyuncularını hedef aldı. Arjantin’in de yer aldığı grubu 6. sırada tamamlayarak Rusya’daki finallere katılamayan Şili için Sampaoli, Arturo Vidal ve ardından Alexis Sanchez’i eleştirdi. Milli takımı bırakma kararı alan Bayern Münih’in orta saha oyuncusu Vidal için tecrübeli hoca, “İçki içmeye bayılır. Bir gün deplasmandan uçakla dönerken yanıma geldi ve ‘Havaalanında aldığım birayı içebilir miyim?’ diye sordu. Ardından bir şişe viskiyi takım arkadaşlarıyla içti. Elebaşı oydu. Kontrollü içemiyor ve ciddi yardım alması gerekiyor” dedi.

‘Medel dışarıyı sever’

Deneyimli hoca Sanchez için de, “Yemeklerde şapkasını öne doğru eğer ve yalnız oturup, kimseyle konuşmadan yemeğini yer” yorumunu yaptı. Sampaoli, BeşiktaşGary Medel’le ilgili olarak da, “Dışarı çıkmaya bayılır ancak asla içmez” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ