MENÜ

Eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'dan rabona vuruşu!

Sezon başında Beşiktaş'tan Kasımpaşa'ya transfer olan Ricardo Quaresma, karantina günlerini evinde spor yaparak geçiriyor. Evinin bahçesinde futbol oynayan tecrübeli oyuncu maçlarda yaptığı rabona vuruşunu yaptı.

Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma karantina günlerini evinin bahçesinde futbol oynayarak geçiriyor.

Haberin Devamı

Ricardo Andrade Quaresma Bernardo 26 Eylül 1983 yılı Lizbon doğumlu, sağ açık mevkinde forma giyen Portekizli milli futbolcudur.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta ve Portekiz Millî Takımı'nda forma giymektedir.

Futbola Sporting Lizbon Altyapısında başlamıştır. Genellikle vatandaşı Cristiano Ronaldo ile aynı mevkiide yer aldığı için, oyun stilleri ve hızları ile kıyaslanmaktadır.

Sağ ayağını daha iyi kullanabilmesine karşın sağ kanadın yanında çoğunlukla sol kanatta oynayan futbolcu, ayrıca ileri uç oyuncusu olarak da görev yapabilmektedir.

Beşiktaş maçında eğer taraftar maçı kazandırsaydı; "Beşiktaş, buradaki atmosferle şampiyonlar ligi şampiyonu olması gerekirdi." sözünü söyleyerek İnönüde'ki taraftara hayran kalmıştır.

Haberin Devamı

Sporting Lizbon'un altyapısında yetişmiş, daha sonra 2003 yılında Barcelona'da oynamıştır.

Barcelona'ya geldiği yıldan bu yana Portekiz Milli Takımı'nın formasını giymektedir.Daha sonra Porto'ya transfer oldu. Çoğunlukla sağ kanatta oynayan sağ ayaklı futbolcu, ileri uç oyuncusu olarak da görev yapabilmektedir.

Porto'da sahaya çıktığı 87 maçta 16 gol atmayı başarmıştır.2003 yılından bu yana Portekiz Milli Futbol Takımı'nın formasını giymektedir. Porto'nun şampiyonluğunda önemli rol sahibidir.

Quaresma şuan Türkiye'de Kasımpaşa forması giymektedir.

YORUM YAZ