MENÜ

Eşi, Vedat Muriç'i fena tiye aldı!

Corona virüs salgınının yayılma hızını yavaşlatmak için yapılan “Evde kal” çağrılarına Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç de uyuyor. Vedat Muriç'in ev hallerini görüntüleyen eşi Edibe Muriç, Vedat Muriç'in kendi fotoğrafının olduğu tişörtü giymesiyle böyle dalga geçti.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Vedat Muriç'in eşi Edibe Muriç'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar dikkat çekiyor. Edibe Muriqi, eşinin üzerinde kendi resminin yer aldığı tişörtü giymesini tiye aldı. İşte o eğlenceli görüntüler...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Kosovalı oyuncusu Muriqi, dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgınına ve futbol A takımının online olarak sürdürdüğü çalışmalarına ilişkin kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunmuştu. Çok zor bir süreçten geçildiğini belirten başarılı futbolcu, "Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak ve eşine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Testleri pozitif çıkan herkesin Allah yardımcısı olsun, Allah herkesi ailelerine ve sevdiklerine bağışlasın" ifadelerine yer vermişti.

YORUM YAZ