MENÜ

ES-ES'te hedef 3 puan

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu hafta sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçında iyi oyunla 3 puanı hedeflediklerini söyledi.

ES-ES'te hedef 3 puan

Eskişehirspor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Ertuğrul Sağlam, Medical Park Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarından aldıkları galibiyetlerin takımına moral kazandığını vurgularken şöyle konuştu:

"Beşiktaş maçı, bizim için çok önemli oldu. Beşiktaş, bizim de yıllarımızın geçtiği hem futbolcu olarak hem antrenör olarak çok uzun yıllar hizmet ettiğimiz ve halen de gönlümüzün bir kenarında yeri olan sevdiğimiz bir kulüp. Şu an Eskişehirspor'un olarak karşılaşmayı kazandığımız takdirde Beşiktaş'ın üstüne çıkabileceğiz. Belki de sıralamada rakiplerin alacağı neticeleri göz önünde bulundurursak ilk 4 içerisine kendimizi sokabileceğimiz bir karşılaşma oynayacağız. Tabi bu ilk 7 haftalık zorlu fikstür sonucunda gelebileceğimiz çok güzel bir yer olacak. Bundan sonra kimse yanlış anlamasın, ben burada küçük takım büyük takım güçlü takım zayıf takım ayrım yapmak istemiyorum. Ama ilk 7 haftalık periyoda baktığımız zaman gerçekten çok zorlu periyodu güzel bir yerde mutlu olarak da tamamlamanın da keyfini yaşayacağız. Bundan sonraki kalan 10 haftalık bölümde bizim açımızdan bu motivasyonla çok daha güzel geçebileceğini umuyorum. Beşiktaş karşısında güzel bir mücadeleyle, güzel bir oyunla güzel bir galibiyet elde etmek istiyoruz."

Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçında sakatlığı süren Dede ile kırmızı kart cezalısı Hürriyet'in dışında eksik futbolcularının bulunmadığını da açıkladı. Futbolcuların ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu söyleyen Sağlam,"Takımımız gayet iyi durumda ve daha da iyi olacak. Takımımızın ortaya koyduğu performans ve aldığı sorumluluk düzeyinde taraftarlarımızın da sorumluluk almasını istiyorum" dedi. Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti:

"İyi bir takımız. İyi bir kadromuz var. Bu iyi bir kadronun birbiriyle daha fazla beraber olarak birbirlerini anlayarak her geçireceği gün biz için çok avantaj olacak. Şu anda bunu yaşıyoruz. Hazır olmayan futbolcularımız vardı, bunların fizik kaliteleri her geçen gün artıyor. Kadroda bir forma rekabeti yaşanmaya başladı. Artık oyuncularımız daha kaliteli hale geldi. Gençlerimiz bu işe daha fazla sarıldı. Onlar da (artık teknik direktör hak edene formayı veriyor) beklentisi içerisinde, onlar da formayı kapmak için mücadele veriyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ