MENÜ

Es Es zafere kilitlendi

Hocası ve kaptanı PFDK'dan ceza alan Eskişehirspor, Antalya'yı devirip moral bulmak istiyor. Teknik direktör Bülent Uygun, “Futbolcularıma güvenim tam. Mutlaka kazanacağız” diyor

Es Es zafere kilitlendi

Menacerlik olayıyla ilgili teknik direktörü Bülent Uygun 8, takım kaptanı Ümit Karan’ın 4 maç ceza aldığı Eskişehirspor, zafere odaklandı. Antalyaspor’u sahasında konuk edecek olan Kırmızı Şimşekler’de, Bülent Uygun iddialı açıklamalar yaptı. Ligin en dişli takımlarından biriyle oynayacaklarını söyleyen genç çalıştırıcı, “Hakkımdaki iddialarla ilgili Futbol Federasyonu’na gerekli belgeleri verdim.

Şu anda sadece Antalyaspor maçına kilitlendim. Kenarda olmayacağım, ancak futbolcu kardeşlerim, takım ruhunu rakibimize hissettirecek. Asla kaybetme lüksümüz yok.” dedi.

Taraftara mesaj var
Taraftarın bu maçta çok önemli bir etken olacağını vurgulayan Uygun, “Tribünlerin dolacağına inanıyorum. Oyuncularıma da güvenim tam. Rakibe oyunu kabul ettirmemiz lazım. Yoksa hızlı hücumlarda sıkıntı yaşarız. Antalyaspor’un neler yapabileceğini biliyoruz ve mutlaka kazanacağız” ifadelerini kullandı.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ