MENÜ

Es Es ‘Fırtına' koparacak!

Son dönemde saha dışı olaylarla gündeme gelen Eskişehirspor, Trabzonspor'a göz dikti. Kırmızı-Siyahlı oyuncular zorlu deplasmandan zaferle döneceklerini iddia etti.

Es Es ‘Fırtına' koparacak!

Teknik direktör Bülent Uygun ve kaptanı Ümit Karan’ın ceza aldığı dönemde birbirinden zorlu maçlar oynayacak olan Eskişehirspor’da futbolcular tek yürek oldu. Geçtiğimiz haftayı Antalyaspor beraberliğiyle kapatan Kırmızı-Siyahlılar, lider Trabzonspor’a göz dikti. Deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdüren Es Es’te yıldız oyuncular da iddialı sözler sarfetti.

Kaleci İvesa, sezonun en zor maçlarından birini oynayacaklarını belirtip, “Sahada elimizden gelen mücadeleyi yapıp, yeni bir galibiyet serisinin başlangıcına imza atacağız” dedi. Takımın tecrübeli isimlerinden Tello, “Görev almam halinde en iyisini yapacağım. İyi bir takım olduğumuzu bu deplasmanda kanıtlayacağız” ifadelerini kullandı.

‘Galibiyete ihtiyacımız var’

Takımın gol silahlarından Batuhan ise, “Sakatlığımın bu maça kadar geçeceğini umut ediyorum. Takım olarak Trabzonspor karşısında galibiyete ihtiyacımız var. Bunun için tüm şartlarımızı kullanıp, hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” açıklamalarını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ