MENÜ

Erzurumspor kazandı, Yılmaz Vural gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar...

Süper Lig'in 37. haftasında Gaziantep'i deplasmanda 3-2 mağlup eden ve kritik 3 puanı hanesine yazdıran Erzurumspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, 90 dakikanın sona ermesiyle duygusal anlar yaşadı. Takımı 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve büyük sevinç yaşayan tecrübeli hoca, gözyaşlarını tutamadı.

Erzurumspor kazandı, Yılmaz Vural gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar...

Süper Lig’de son haftaların formda takımı olan Erzurumspor, 37. hafta maçında Gaziantep FK'ya konuk oldu. İlk 5 hedefi bulunan Gaziantep ekibini deplasmanda 3-2 deviren Dadaşlar, kümede kalma yolunda altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı. Maç boyunca büyük heyecan yaşayan ve kendisine ayrılan bölümde bir an olsun yerinde duramayan Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maçın son düdüğüyle birlikte duygu dolu anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Erzurumspor kazandı, Yılmaz Vural gözyaşlarını tutamadı Duygusal anlar...

Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır.

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

'Bizi eleştirenler, gitsin Avrupa'da şoför ehliyeti alsın göreyim'

90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Vural, ''Çocuklarımızı uyardık. Sağ olsunlar laf dinliyorlar, oh yavrularım benim. Bu çocuklar kaybediyordu, artık kazanıyorlar. Bu çocuklar aynı çocuklar, mesaj verdim mi? Maç sonu duygulandım. Yılmaz Vural, Türkiye'de değerini bulamamış bir adam. Bizi magazin olaylarıyla değerlendiriyorlar, yanlış yapıyorlar. Bizi eleştirenler, gitsin Avrupa'da şoför ehliyeti alsın göreyim.'' dedi ve ekledi:

Erzurumspor kazandı, Yılmaz Vural gözyaşlarını tutamadı Duygusal anlar...

Yılmaz Vural ve ekibinin maç sonrası galibiyet pozu.

'Allah'a şükürler olsun, dualarımızı geri çevirmedi'

''Şimdi kafa kafaya geldik. Kasımpaşa, Fenerbahçe ile oynadıktan sonra bay geçecek. Biz, Başakşehir ile oynayacağız. Çok güzel fikstür yapmışlar, kımıldayacak yer yok. Allah'a şükürler olsun, dualarımızı geri çevirmedi. Bizimkiler, Gaziantep'inkinden baskın çıktı.''

Haberin Devamı

YORUM YAZ