MENÜ

Erzurum'da kader maçı

Erzurumspor mali ve takım içi krizler yaşarken ligde de tutunmaya çalışıyor. Lacivert-Beyazlılar bu ortamda alınacak galibiyetle rahat nefes almak istiyor. Kasımpaşa ise kazanacağı bir zaferle ateşten uzaklaşmayı hedefliyor.

Erzurum'da kader maçı

Ateş hattının en kritik maçlarından biri Erzurum'da oynanacak. Bir tarafta 3 maçlık galibiyet serisi yakalayıp uçuşa geçen ancak son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle ateşi iyice hisseden Erzurumspor, diğer tarafta ise küme düşme hattının sadece 2 puan üzerinde yer alan Kasımpaşa... İki takımın da tek hedefinin mutlak galibiyet olduğu kritik karşılaşmada Dadaşlar'da cezalı ya da sakat oyuncu olmasa da takım içinde ödemelerin gecikmesi sebebiyle sıkıntılar olduğu biliniyor.

Haberin Devamı

5 eksik var

Mali krizin yanı sıra teknik direktör Yılmaz Vural'la bazı yabancı futbolcuların problemlerinin olduğu da ayyuka çıkmıştı. Paşa'da ise 5 eksik teknik direktör Şenol Can'ın canını sıkıyor. Lacivert-Beyazlılar'da nefes kesecek mücadelede Hodzic, Tosic, Jeanvier, Koita ve Yusuf Erdoğan sakatlıkları nedeniyle görev yapamayacak.

YORUM YAZ