MENÜ

Ertuğrul Erdoğan: Takımım adeta şımartılmış çocuklar gibi görüntü ortaya koydu

7DAYS EuroCup D Grubu altıncı hafta maçında Dolomiti Energia’ya 81-76 yenilen Galatasaray Doğa Sigorta’da başantrenör Ertuğrul Erdoğan, ikinci yarıdaki savunma performansıyla karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Ertuğrul Erdoğan: Takımım adeta şımartılmış çocuklar gibi görüntü ortaya koydu

7DAYS EuroCup D Grubu altıncı hafta maçında konuk ettiği İtalya temsilcisi Dolomiti Energia’ya 81-76 yenilen Galatasaray Doğa Sigorta’da başantrenör Ertuğrul Erdoğan, ikinci yarıdaki savunma performansıyla karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, oyuncularının ikinci yarıdan itibaren sahada şımartılmış çocuklar gibi görüntü sergilediğini kaydetti.

Ertuğrul Erdoğan, şunları ifade etti:

"Rakibimizi tebrik ediyorum. İlk yarı ve ikinci yarı arasındaki fark gece ile gündüz farkı gibiydi. İkinci yarı sadece hücumu düşündüğümüz bir maç oldu. Üçüncü çeyrekten itibaren takımım adeta şımartılmış çocuklar gibi görüntü ortaya koydu. Rakibe böyle öz güven verince onlara karşı oynamak kolay değil. Biz bu öz güveni onlara verdik."

ULEB Avrupa Kupası’nın her sonuca açık bir organizasyon olduğunu belirten Erdoğan, "Bu andan itibaren tavrımızda değişiklik olacak. Umarım oyuncularımız da her sayının değerli olduğunu daha iyi anlamıştır." diye konuştu.

Haberin Devamı

Ertuğrul Erdoğan, Tai Webster’ın gösterdiği performansa da çok kızgın olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM YAZ