MENÜ

Ertuğrul Erdoğan: "Maçın genelinde iyi savunma yaptık"

Galatasaray Doğa Sigorta Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 28. haftasında sahasında Türk Telekom’u 74-56 yendikleri maçta, iyi savunma yaptıklarını söyledi.

Ertuğrul Erdoğan: "Maçın genelinde iyi savunma yaptık"

Galatasaray Doğa Sigorta Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 28. haftasında sahasında Türk Telekom’u 74-56 yendikleri maçta, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Erdoğan, oyuncularını tebrik ederek, "Maçın başından sonuna kadar daha istekli ve konsantre olan takımdık. Ligin en iyi hücum takımlarından biriyle oynadık. Türk Telekom’u 56 sayıda tutmak çok önemliydi. Maçın genelinde iyi savunma yaptık. İlk yarıda savunma direncimiz oldukça yüksekti. Savunmaya bu kadar konsantre olunca hücumda bazı tercih hataları yaptık. Maçın genelinden oldukça memnunum." ifadelerini kullandı.

Play-off’un yaklaştığını hatırlatan Erdoğan, "Oynadığımız basketbolla yetinmeyip oyunumuzu daha ileriye taşımalıyız. Oyuncularımın gösterdiği karakterden oldukça memnunum. Ligi ilk 4 içinde bitirip saha avantajını elde etmek istiyoruz. Gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Maçın kazanılmasında önemli faktör oldular. verdikleri enerji çok önemliydi." değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAZ