MENÜ

Ertuğrul Erdoğan: "İç sahadaki galibiyet serimize devam etmek istiyoruz"

7DAYS EuroCup'ta Fransız ekibi AS Monaco'yu konuk edecek temsilcilerimiz Galatasaray'ın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ve takımın tecrübeli isimlerinden Caner Erdeniz, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundular.

Ertuğrul Erdoğan: "İç sahadaki galibiyet serimize devam etmek istiyoruz"

7DAYS EuroCup'ta dördüncü maçını 24 Ekim Çarşamba günü saat 19:00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda AS Monaco ile oynayacak olan Galatasaray, son hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haberin Devamı

Takımın başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ve tecrübeli oyunculardan Caner Erdeniz maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Erdoğan: "Monaco harika bir başantrenöre sahip ve çok tecrübeli bir takım. Bizim için zor bir maç olacak ancak bu maça çok iyi hazırlandık. Taraftarlarımızın önünde oynamanın da avantajını kullanarak, iç sahadaki galibiyet serimize devam etmek ve EuroCup'ta evimizde oynadığımız maçlardaki namağlup ünvanımızı korumak istiyoruz."

Caner Erdeniz: "Monaco maçı için yaptığımız hazırlıklarımızı bugün bitirdik. Kendi sahamızda oynayacağız, bu bizim için çok önemli. İç sahada oynadığımız maçları kazanmak istiyoruz. Monaco yetenekli oyunculara sahip çok iyi bir takım. Ligde geçen hafta maçımız yoktu, o yüzden bu maça hazırlanmak için uzun bir vaktimiz oldu. Bu süre boyunca bu maça gayet iyi hazırlandık. İç sahadaki galibiyet serimize devam etmek istiyoruz."

YORUM YAZ