MENÜ

"Ersun Yanal'ın işi çok zor"

Fenerbahçe'nin Türkiye Futbol Federasyonu'na sunduğu 28 kişilik kadroda Yassine Benzia yer almadı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Benzia'nın kadroya dahil edilmemesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'na 28 kişilik Süper Lig kadrosunu iletti. Fenerbahçe'nin TFF'ye verdiği kadroda sezon başında transfer edilen Benzia yer almadı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Benzia'nın kadroya dahil edilmemesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'de yönetim, teknik heyet ve taraftarın Benzia'nın performansından hoşnut olmadığını ifade eden Cem Dizdar, "İstatistikler bir tane şut attı diyor. Bu tarz oyunculardan daha yüksek katkı bekliyorsun. O bölgede Tolgay'a daha fazla yük bindi. Tolgay çünkü oraları çekip çevirecek gibi görünüyor." dedi.

Benzia'nın bölgesinde Mehmet Ekici, Eljif, Zajc ve Tolgay gibi oyuncuların olduğunu ifade eden Cem Dizdar, "Ersun Yanal ve ekibinin işi zor. Acayip bir kalabalık var orada. Orada iş çok zor, inşaat zor. Malzeme bolluğundan binayı yapamayacaklar. Ama oyuncuların hepsi problem çözecek oyuncular." dedi.

YORUM YAZ