MENÜ

Ersun Yanal'ı ikilemde bırakan galibiyet

Ersun Yanal, yarınki Gençlerbirliği maçının kadrosunu büyük ölçüde belirlemişti. Ancak özellikle Ferdi Kadıoğlu ve Deniz Türüç’ün İstanbulspor karşısındaki performansı, Yanal’ı ikilemde bıraktı.

Ersun Yanal'ı ikilemde bırakan galibiyet

Fenerbahçe, bu sezon ilk kez Gençlerbirliği karşısında ideal 11’iyle sahaya çıkmaya hazırlanıyordu. Tek soru işareti, Hasan Ali Kaldırım’ın durumuydu. Milli futbolcunun oynama ihtimali yüksek olsa da son karar, maç saatinde verilecek.

Haberin Devamı

Ersun Yanal, Başkent ekibi karşısında sahaya süreceği kadroyu büyük ölçüde belirlese de kupadaki 4-0’lık İstanbulspor galibiyeti ve bu maçta görev yapan oyuncuların sergilediği performans, işleri karıştırdı! Dün de Moses’ın sakatlanması, tecrübeli teknik adamın farklı bir kadroya yönelmesini zorunlu kıldı. Özellikle Ferdi Kadıoğlu ve Deniz Türüç, kupada büyük beğeni topladı. Tolgay Arslan ve Jailson da etkili oynadı.

Ferdi formaya yakın

Özellikle Ferdi, 1 gol ve 1 asistlik skor katkısının dışında mücadelesi, arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlar, bire birde yaptığı şık hareketlerle taraftarın gönlünü bir kez daha fethetti. Ersun Yanal’ın, sezon başından beri en çok eleştirildiği konulardan biri Ferdi’ye şans vermemesiydi.

Haberin Devamı

20 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon ligde ilk kez Gençlerbirliği mücadelesinde sahaya 11’de çıkabilir. İstikrarsız bir futbol sergileyen Rodrigues’in yerine de Deniz kadroya girebilir.

YORUM YAZ