MENÜ

Ersun Yanal: Taraftar bizden onu bekliyor

Fenerbahçe'nin hocası Ersun Yanal, 3-2 galip geldikleri Kasımpaşa maçını yorumladı. Ersun Yanal, oynadıkları oyundan memnun olmadığının altını çizerek, bu konuda sorumluluğun kendisinde olduğunu belirtti.

Ersun Yanal: Taraftar bizden onu bekliyor

Fenerbahçe, Süper Lig’in 11. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa’yı 3-2 yenerek maç fazlasıyla lider oldu. Sarı-lacivertliler, Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa’yı 3-2 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

Maçın ardından açıFenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig’in kötü bir futbol ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ersun Yanal, çok daha iyi bir futbol oynamaları gerektiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Maçın sonucu ne olursa olsun oyundan mutlu değilim. İyi oyunla kaybettiğimiz maçları da düşünecek olursak orada da mutlu olmamıştık. Biz bu oyunun çok daha iyisini oynamalıyız. Biz buraya başkanımızdan en genç oyuncumuza birçok şeyi değiştirmek için geldik. Bunu da değiştireceğiz."

Haberin Devamı

Oyunlarını geliştirmek için çalışacaklarını anlatan Yanal, "Kasımpaşa’nın ligde ilginç sonuçlar alacağını düşünüyorum. Çok daha olgunlaşmış bir takım. Bugün bunu gösterdiler, ilginç sonuçlar alacaklarını düşünüyorum." diyerek rakiplerini övdü.

Ersun Yanal, ortaya konan futbolun sorumluluğunu da üstlenerek, "Oyunu oynayan futbolcuları suçlamak en kolayı. Bütün sorumlusu benim. Oyuncuları sahaya çıkaran benim. Sorunun da çözümün de noktası benim. Bugünkü oyunun sorumlusu da bunu değiştirecek olan da benim." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ