MENÜ

Ersun Yanal sözleşme imzaladı

Trabzonspor'da beklenen imzalar atıldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Ersun Yanal, sadece 2.5 dakika süren tören düzenledi! Yanal'ın Trabzonspor'dan toplamda alacağı ücretse dudak uçuklatıyor.

Ersun Yanal sözleşme imzaladı

Futbol camiasının günlerdir beklediği imza töreni gerçekleşti. Trabzonspor ile Ersun Yanal'ın yolları yeniden kesişti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Ersun Yanal sadece 2.5 dakika süren bir tören düzenledi. İlk imzayı Başkan Hacıosmanoğlu attı, ardından Ersun Yanal sözleşmeyi imzaladı. Hacıosmanoğlu kısa bir konuşma yapıp, "Kamuoyunun duyması gerekenleri cuma günü hocamız açıklayacak. Hayırlı olsun" ifadesini kullandı. Ersun Yanal ise konuşmamayı tercih etti. İkili Trabzonspor bayrağı önünde poz verdikten sonra tören sona erdi.

Ersun Yanal'ın 3 Temmuz dönemiyle ilgili sorulara muhatap olmaması için bu kadar kısa bir imza töreni düzenlendiği öğrenildi. Bilindiği üzere Yanal geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile kazandığı şampiyonluk sonrası, FBTV'de "3 Temmuz bir saçmalık" açıklamasını yapmıştı.


Bordo - Mavili kulübün KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde:

Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğüne Sayın Kazım Ersun Yanal'ın getirilmesi konusunda, 1.5 yıllık (2015-16 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre Sayın Kazım Ersun Yanal'a;

2014-15 futbol sezonu için 1.470.000.-EUR garanti ücret,
2015-16 futbol sezonu için 1.800.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ