MENÜ

Ersun Yanal sert çıktı: Havlu atmak yok!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray derbisi mağlubiyeti sonrası morali yerlerde olan oyuncularına sert çıktı, “Daha alınacak 33 puan var. Havlu atmak yok. Rakiplerin birbiriyle oynayacağını unutmayın” dedi

Ersun Yanal sert çıktı: Havlu atmak yok!

Fenerbahçe için sezonun ikinci yarısı Gaziantep deplasmanı ve Başakşehir galibiyetlerle çok iyi başladı. Ancak devamı gelmedi. Trabzonspor yenilgisini Kadıköy’de Alanya beraberliği izledi. Ankaragücü yenilgisi, hiç beklenmedik bir darbe oldu. Saracoğlu’nda tam 20 yıl sonra ezeli rakip Galatasaray’a 3-1 kaybetmekse tam anlamıyla herkesi yıktı.

Haberin Devamı

‘Fenerbahçe pes etmez’

Sadece taraftarların değil, artık futbolcuların da şampiyonluğa inancı kalmadı. Ersun Yanal, dünkü antrenmanda bu duruma isyan etti. Deneyimli teknik adam, öğrencileriyle toplantı yaptı, “Fenerbahçe pes etmez” dedi. Ersun Yanal, “Ligde oynanacak 11 maç, toplanacak 33 puan daha var. Üstelik bizden avantajlı görünen rakiplerimiz birbirleriyle karşılaşacak. Evet, çok büyük avantaj yitirmiş olabiliriz ama bu kadar erken havlu atmak niye?” ifadelerini kullandı.

‘Önce siz inanın’

58 yaşındaki çalıştırıcı, “Ligde Antalya deplasmanı ve içerideki Denizli maçlarını kazanarak yeni bir hava yakalayabiliriz. Türkiye Kupası’nda ise Trabzonspor ile oynayacağımız ilk karşılaşmadan avantajlı sonuç elde etmemiz şart. Ancak bunları başarmamız için başta sizin inanmanız gerekiyor. Biz elimizden geleni yapalım, sonucun ne olacağını hep birlikte görürüz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun

YORUM YAZ