MENÜ

Ersun Yanal, rekor peşinde

Bordo-Mavili teknik adam Ersun Yanal, Akhisar’ı devirerek takımın başında kendi rekorunu kırmaya çalışacak. Başarılı hoca, bu mücadeleden galibiyetle ayrılması halinde 8 maçta 20 puana ulaşacak ve takımdaki en iyi puan serisini elde edecek.

Ersun Yanal, rekor peşinde

Trabzonspor’un başında 3. dönemini geçiren deneyimli teknik adam Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor karşısında Bordo-Mavili ekipteki kariyer rekorunu geçmek için sahne alacak.

Fırtına, Ege’den galip ayrılması halinde 8 maçta 20 puana ulaşacak. Yanal da 2014-2015 sezonunda 16 ila 23. haftalar arasındaki 8 maçta 18 puan toplayarak elde ettiği başarıyı 2 puan daha geliştirerek en verimli dönemini yaşayacak. Söz konusu 8 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik alarak 18 puan toplayan Yanal yönetimindeki Karadeniz ekibinde seriyi Gaziantepspor yenilgisi bozmuştu.

Yenilmezlik serisi sürüyor

Bordo-Mavililer, bu sezon ligin 17 ila 23. haftası arasındaki 7 maçlık seride 5 galibiyet, 2 beraberlikle 2017 yılında tek namağlup takımı konumunda bulunuyor. Sezon başı üçüncü kez anlaşma sağlanan Yanal da, Akhisar Belediyespor maçıyla Trabzonspor’da bu sezon 24’üncü, toplamda ise üç dönemde 102’nci lig maçına çıkma heyecanını yaşayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ