MENÜ

Ersun Yanal: Korktular

Ersun Yanal, Fenerbahçe-Trabzon maçında sarı-lacivertli oyuncuların yanına gelmemesiyle ilgili ilginç bir yorum yaptı...

Ersun Yanal: Korktular

Çıkış tünelindeki Sarı-Lacivertli 11, Ersun Yanal'ı uzaktan selamladı. Yanal, "Aziz Yıldırım'dan korktular" dedi... Futbolcular eski teknik direktörlerine "Başkanımızdan korkmuyoruz, saygı duyuyoruz" yanıtını verdi!..

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı geldi, geçti... Sarı-lacivertliler kaçırdığı gollere yandı; bordomavililer ise ara transfer döneminde Hakan Arıkan'ı kadrosuna kattığına şükretti. Maç öncesi en çok merak edilen konuların başında Fenerbahçe'ye 19. şampiyonluğu yaşatan Trabzonspor'un hocası Ersun Yanal'a sarı-lacivertli futbolcuların nasıl tepki vereceğiydi. Zira şampiyonluk sonrası sadece Alper Potuk ve Caner Erkin Yanal'ın takımda kalmasını istemişti.

'AZİZ'DEN KORKUYORLAR

Maç öncesi çıkış tünelinde soru yanıtını buldu. Fenerbahçeli oyuncuları Ersun Yanal'ın yanına gitmedi, elini sıkmadı... Kimi futbolcular sadece kafa hareketiyle Ersun Yanal'a selam verirken kimileri uzaktan "N’aber hocam!" demeyi tercih etti. Yanal’ın bu davranışlar sonrası moralinin bir hayli bozulduğu gözlendi. Tecrübeli teknik adam yanındakilere "Aziz'den (Yıldırım) korkuyorlar" diyerek sitemini dile getirdi...

'O BİZİ BİLİR'

Çok geçmedi; Ersun Yanal'ın futbolcuların başkandan korktuğu haberi futbolcuların kulağına gitti. Bu sözlere sinirlenen futbolcuların yanıtı ise netti: "Başkandan korkmadığımızı en iyi Ersun Yanal bilir. Biz başkandan korkmayız sadece ona saygı duyarız..."

Kaynak: Millet

Haberin Devamı
YORUM YAZ