MENÜ

Ersun Yanal: Hataya yer yok

Ersun Yanal dün görüşme odasına bu oyuncuları çağırdı. Takımın iki savunmacısına uyarılarda bulunan Fenerbahçe'nin hocası, “Eskişehir maçı bize pahalıya mal oldu. Şimdi çok dikkatli olmalısınız. Artık telafisi olmayan haftalar ve hataya yer yok” ifadelerini kullandı

Ersun Yanal: Hataya yer yok

Sivasspor maçının hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Ersun Yanal saha dışında da futbolcularıyla özel görüşmeler yapıyor. Fenerbahçe’nin hocası, dün savunmanın iki kilit ismi Bruno Alves ve Egemen Korkmaz’la bir toplantı yaptı. Yanal, Eskişehirspor’a 2-1 kaybedilen maçta ağır kaldıkları ve adamlarını kaçırdıkları yönünde eleştiriler alan bu iki oyuncusuna uyarılarda bulundu. Sivasspor karşısında bu iki tecrübeli isimden dikkatli olmalarını isteyen başarılı teknik adam, “Eskişehirspor maçı bize pahalıya mal oldu. Sivasspor maçı da bizim için kritik 90 dakikalardan birisi. Eskişehirspor yenilgisini artık unutmamız gerektiğini söylemiştik. Ancak o maçtaki hataları unutmamalı ve tekrarlamamalısınız” diye konuştu.

‘Size güveniyorum’


Telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını vurgulayan Ersun Yanal, “Şampiyonluk mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. İkiniz de bu takım için çok önemli oyuncularsınız. Sivasspor karşısında verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğinizden kuşkum yok. Ligin en iyisi biziz ve bunu kanıtlamak da siz ve arkadaşlarınızın elinde” açıkmasını yaptı.

ERSUN YANAL İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ