MENÜ

Ersun Yanal: Fenerbahçe'nin menfaatleri neyi gerektiriyorsa arkasındayım!

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldu. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarından ötürü Ankara'ya galibiyet için giden Sarı - Lacivertli ekip, alınan yenilgiyle şampiyonluk yarışında geriye düştü. Karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Ersun Yanal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 2-1'llk skorla mağlup olurken Sarı - Lacivertli ekip, bu yenilginin ardından son 3 karşılaşmada 8 puan kaybederek şampiyonluk yarışında geriye düştü. Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından çeşitli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Tüm sorumluluğu üstlendiğini belirten Ersun Yanal, 'Geçen sezon geldiğimde zor bir dönemdi. Birilerinin elini taşın altına koyması gerekiyordu. Taraftarlarımızında bu teveccühü ile ben hiç düşünmeden elimi taşın altına sokma konusunda sorumluluğu üstlendim. Şuan ise bu oyunun karşılığında bütün sorumluluğu ben üzerime alırım. Yine bu sezonda önemli ve zorlu bir süreçten geçiyoruz. Özellikle bu sıralar tartışılmaz zorluklarda başta Sayın Başkanımız ve yönetimimizi yalnız bırakmak, onlarla bu mücadelenin dışında kalmak istemiyorum.' dedi.

Fenerbahçe'nin menfaatleri ve çıkarlarının arkasında durduğunu belirten Ersun Yanal, 'Ne olursa olsun sonuna kadarda mücadeleye devam etmek görüşündeyim ama Fenerbahçe'nin menfaatleri ve çıkarları neyi gerektiriyorsa hiçbir zamanda ondan kaçınmadan sonuna kadar arkasında dururum. Bizim taraftarlarımızın, takımları için beklentilerinin asla değişmemesi gerektiğini, güçlü taraftarlarımızın özellikle bu gücünün futbolda çok şeyi değiştirebileceğinin inancındayım. Değiştirebildiklerini de biliyorum.' şeklinde konuştu.

YORUM YAZ