MENÜ

Ersun Yanal: Bu iş selfie çektirmeye benzemez!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Alanyaspor karşılaşması ardından VAR sisteminin kullanımı ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe evinde ağırladığı Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

VAR'ın kullanımına ilişkin eleştiride bulunan Ersun Yanal 'Hakemleri burada alıp kağıt parçası gibi bir o tarafa, bir bu tarafa atmıyoruz. Yanlış karar verir, saygı duyarız. Teknolojik bir standart koyduk, Avrupa'nın en iyisi, dedik. Sen gitmen gereken pozisyonda gitmiyorsan, bu aleniyse sen benim hakkımı nasıl yersin. Sen bana bu hakkı verdiysen yiyemezsin. Bu hakkı yiyorsan bunun hesabını kim verecek? Bu iş selfie çektirmeye benzemez, ciddi bir iştir. Sen VAR'a gitmen gereken pozisyonda gitmiyorsan, bana haber gelmedi diyorsan oradaki adam da uyuyorsa; bilmiyorum artık. Bakıyorum o kadar çok tepki var ki rakibin gördüğü pozisyonlarda gidiyorsun, tabi ki gideceksin. Bende varsa gideceksin. Bizimki yukarıda aşağıdaydı, olur olmazdı, yaptık tamam. Bu hakkı ve yetkiyi kimden alıyorsun, gitmemekte kim veriyor sana bu yetkiyi, hakkı? Ben bunu merak ediyorum.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUM YAZ