MENÜ

Ersun Yanal'a tam yetki

Başkan Muharrem Usta teknik direktör Ersun Yanal ile yaptığı transfer zirvesinde hocasına tam yetki verdi. Usta'nın, "yeni sezonda şampiyonluk kadrosu kuralım. Ekonomik olarak elimiz daha güçlü olacak, istediğin oyuncuları alacağız" mesajı deneyimli çalıştırıcının yüzünü güldürdü.

Ersun Yanal'a tam yetki

Ligin ikinci yarısında yapılan takviyelerle büyük bir çıkışa imza atan Trabzonspor’da bir yandan bu sezon Avrupa bileti almanın hesapları yapılırken, diğer yandan da önümüzdeki dönemin planlarıyla uğraşılıyor. Bu noktada geçtiğimiz günlerde Başkan Muharrem Usta ile teknik direktör Ersun Yanal çok kritik bir zirve yaptı ve yeni döneme dair projeler masaya yatırıldı.

O görüşmede Başkan Usta’nın hocası Yanal’a tam yetki verdiği, gelecek sezon için kurulacak kadroya istenen tüm adımların atılacağını söylediği ortaya çıktı. Bordo- Mavililer’in patronunun, deneyimli çalıştırıcıya, “Attığımız doğru adımlar takıma kısa sürede büyük ivme kazandırdı. Şehir kısa sürede iyi futbol ve sonuçlarla havaya girdi. Bu bizim gelecek sezonki planlarımız adına çok kıymetli. Aynı atmosferi korumalı, çıtayı daha da yükseğe koymalıyız. Sonuçta camiamıza verdiğimiz 50. yıl sözü var. Ekonomik olarak daha rahat bir süreç geçireceğimizi düşünüyorum. İstediğin oyuncuları alacağız” mesajlarını verdi.

‘Gençleri de kazanacağız’

Ersun Yanal’ın da bu görüşmeden çıkan sonuçtan ötürü çok memnun olduğu ve Başkan Muharrem Usta’ya bu güveninden dolayı teşekkür ettiği öğrenildi. Yanal’ın ayrıca aynı görüşmede alt yapı vurgusu da yaptığı ve şu ifadeleri kullandığı dile getirildi: “Alt yapı oyuncuları için yardımcılarım ve diğer hocalar rapor hazırlayacak. Çıkacak her yeni gence çok ihtiyacımız var. Onları da kampa götürüp tıpkı Yusuf Yazıcı’da olduğu gibi kazanmak istiyorum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ