MENÜ

Ersun Yanal: 10 numara istiyorum

Orta sahada oyunu yönlendirecek, dripling yapacak, pozisyon hazırlayacak bir futbolcu eksikliği çektiğini belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, yöneticilerden böyle bir oyuncu alınması talebinde bulunduğu belirlendi.

Ersun Yanal: 10 numara istiyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü’ndeki ilk günlerinde büyük sıkıntı yaşayan ancak ardından gelen başarılı sonuçlar ve futbolla yüzü gülen Ersun Yanal, ara transferde kadroyu güçlendirmeyi planlıyor. Tecrübeli hocanın, ilk düşüncesi ise orta sahada oyunu yönlendirecek, dripling yapıp adam eksiltecek, arkaaşlarına gol pozisyonu hazırlayacak bir 10 numara almak.

Alper’in eksikleri var


Yanal’ın, yöneticilerle yaptığı değerlendirmede, “Orta sahada çok yönlü bir oyuncuya ihtiyacım var. Burası için Alper Potuk’u düşünüyordum ama şu anda eksikleri var. Onları kapattıktan sonra bu görevin altından rahatlıkla kalkar ancak onu bekleyemeyiz. Ara transferde 10 numara tabir edilen böyle bir futbolcuyu kadromuza katarsak, eksiğimiz kalmaz” dediği öğrenildi. Takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu vurgulayan Ersun Yanal’ın, “Berabere kaldığımız Trabzonspor maçındaki istatistiklerde çok bariz bir üstünlüğümüz söz konusu. Deyim yerindeyse ezici üstünlük sağlamışız. Bu şartlara rağmen kazanamadık. Kazanamamak üzücü ama ortaya koyduğumuz futbol, gelecek adına çok iyi” sözlerini sarfettiği kaydedildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ