MENÜ

Ersan Parlatan: Avantaj elde ettiğimiz için gayet mutluyuz

Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fatih Karagümrük’ü 2-1 yendikleri 5. tur ilk maçında ortaya koydukları mücadeleden memnun olduklarını söyledi.

Ersan Parlatan: Avantaj elde ettiğimiz için gayet mutluyuz

Ziraat Türkiye Kupası 2'nci tur ilk maçında Fatih Karagümrük'ü evinde 2-1 yenen Göztepe'de teknik sorumlu Ersan Parlatan, "Genel anlamda oynanan oyun ve skordan memnunuz. İyi bir takımız. Burada avantaj elde ettiğimiz için gayet mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ersan Parlatan, "İlk devre gayet iyiydik. Felsefemizi yansıttık ve neticede 1-0 öne geçtik. İkinci yarıda 2'nci golü de bulduk. Maçta 70'inci dakikaya kadar çok iyi futbol oynadık. Topa sahip olma oranımız çok yüksekti ve net gol pozisyonları da bulduk. Daha fazla gol atabilirdik. Son 20 dakikada ise rakibimiz iyi pozisyonlar buldu" dedi. Oyuncuların performansından memnun olduğunu dile getiren Parlatan, "Genel anlamda oynanan oyun ve skordan memnunuz. İyi bir takımız. Burada 2-1 galip gelip, avantaj elde ettiğimiz için gayet mutluyuz" diye konuştu.

YORUM YAZ